CANADA TQ

De delintegrerede modeller er designet til at give dig den største frihed og mest muligt plads. Queen size-sengen i Canada TQ byder på den højeste komfort. I skabene og under sengen er der rigelig opbevaringsplads.

3-5 sovepladser

Priser fra 8.000 kr.

CANADA AE

Canada AE indeholder to separate rum: soveværelse med integreret bruserum og opholdsrummet med alkove i front. De to enkeltsenge kan hurtigt forvandles til en stor soveplads.

5 sovepladser

Priser fra 8.000 kr.

CANADA AS

Canada AS har to køjesenge i bagenden og to siddegrupper med plads til 6 personer. Den nederste køjeseng er opklappelig for at opnå en større garagevolume. Denne camper er meget populær blandt børnefamilier.

7 sovepladser

Priser fra 8.000 kr.

ECO 660

Med sine 6,60 m har ECO 660 længden af en gennemsnitlig varevogn. Den tilbyder dog sammenlignet med en ombygget varevogn et bedre bomiljø og rummelighed.


6 sovepladser

Priser fra 8.000 kr.

ECO 680

Ahorn Camp Eco 680 tilbyder dig et kompakt, attraktivt udvendigt, men inde i en overraskende stor mængde opbevaringsplads, godt udstyr og også masser af benplads.

6 sovepladser

Priser fra 8.000 kr.

ECO 683

En autocamper, der tilbyder masser af plads på to niveauer. Ahorn Camp ECO 683 tilbyder dig et kompakt, attraktivt udvendigt, forbløffende meget opbevaringsplads, godt udstyr og masser af bevægelsesfrihed og plads i selve bilen.

6 sovepladser

Priser fra 8.000 kr.